Affärsområdeschef Transmission

Är du som läser en driven person med ett intresse för teknik och har kunden i fokus? Nu söker OEM Motor dig som vill bli en del av en stor och växande koncern till rollen som Affärsområdeschef för Transmissioner! Blir du den som leder vårt team framåt?

Om tjänsten

Som Affärsområdeschef ansvarar du för att vara en del av den långsiktiga strategiska affärsplaneringen och förväntas fortsätta utvecklingen med en ambition om tillväxt. Vidare leder du den dagliga verksamheten och fortsätter utveckla våra kundrelationer och vårt produkterbjudande. Vår närhet till kunden och teamets samlade kompetens och erfarenhet inom olika applikationer är en framgångsfaktor för oss. Den personliga försäljningen inom affärsområdet är viktig, men framåt ser vi ett ökat fokus på vårt erbjudande via hemsida och e-handel. Du leder ett härligt team som består av 12 personer med placering i Tranås, Hultsfred och Malmö. Vidare ingår du i ledningsgruppen och har ett nära samarbete med övriga delar av organisationen där ni tillsammans utvecklar vårt produkterbjudande. Placeringsort för tjänsten är flexibelt men du förväntas vara på huvudkontoret i Tranås regelbundet. Resor förekommer i tjänsten och du rapporterar till VD för OEM Motor.

 

Din profil

Det här är en tjänst för dig med intresse för teknik & mekanik. Som grund tror vi att du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda, motivera och utveckla en organisation med fokus på teknisk försäljning. B-körkort och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Som person har du ett högt engagemang och en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

På OEM Motor har vi som vision att ”Skapa tillväxt genom nära samarbete med kunder och tillverkare med marknadens bredaste sortiment samt engagerade och kompetenta medarbetare”. Känner du att du kan bidra till detta och vill vara en del av vårt team?

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Ann-Sofi Lindén på 070-224 26 46. Du söker tjänsten här och registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpnade Vi önskar din ansökan senast den 11 mars.
Teknisk rådgivning
Fredrik_F400x400Fredrik Falkenström

CEO

075-242 44 30

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post