Distriktsäljare

Är du som läser en driven person med ett intresse för teknik och sälj? Då är det stor chans att du är precis den vi letar efter. Nu söker vi vår nästa säljare – dig som drivs av eget ansvar och vill bli en del av en stor och växande koncern!

Om tjänsten

Som distriktsansvarig säljare får du ett omväxlande arbete där du är en viktig länk mellan våra leverantörer, säljare och kunder. Du blir en del av vårt affärsområde där du jobbar med vårt sortiment inom drivelektronik, elmotorer och linjära produkter. Vi är ett härligt team där fokus ligger på att tillsammans med våra leverantörer och produktansvariga skapa lösningar till våra kunder. Du ansvarar för den dagliga kontakten med dina kunder och att utveckla ditt distrikt. Rollen innebär att du letar upp och driver projekt i samarbete med produktansvariga. Placeringsort för tjänsten är på vårt huvudkontor i Tranås, och du rapporterar till Säljchef. Tjänsten innebär ca 60 resdagar per år.

Din profil

Den här tjänsten passar dig som har några års erfarenhet av försäljning och ett intresse för el & teknik. Det viktigaste för oss är dock dina personliga egenskaper. Du som har ett högt engagemang, tålamod och en god kommunikativ förmåga kommer att trivas väl i rollen. B-körkort och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Vi erbjuder

Vi är ett engagerat och glatt gäng som gillar det vi gör och har högt i tak. På OEM Motor har vi som vision att ”Skapa tillväxt genom nära samarbete med kunder och tillverkare med marknadens bredaste sortiment samt engagerade och kompetenta medarbetare”. Känner du att du kan bidra till detta och vill vara en del av vårt team?

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Lydia Karlsson på 070-280 24 24. Du söker tjänsten via Ny position. Urval sker löpande. Vi önskar din ansökan senast den 21 augusti.
Teknisk rådgivning
Sandra Gerdin OEM MotorSandra Gerdin

Säljledare

Drivelektronik, motorer och linjära produkter

075-242 44 29

Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post