Distriktsansvarig säljare

Är du som läser en driven person med ett intresse för teknik och sälj? Då är det stor chans att du är precis den vi letar efter. OEM Motor söker sin nästa säljare – dig som drivs av eget ansvar och vill bli en del av en stor och växande koncern!

Om tjänsten

Som Distriktsansvarig säljare får du ett omväxlande arbete där du är en viktig länk mellan våra leverantörer, säljare och kunder. Du blir en del av vårt affärsområde Drivelektronik och Motorer där du jobbar med våra produkter inom elmotorer med tillhörande drivelektronik. Vi är ett härligt team på 12 personer där fokus ligger på att tillsammans med våra leverantörer och produktansvariga skapa lösningar till våra kunder. Du ansvarar för den dagliga kontakten med dina kunder och att utveckla ditt distrikt. Rollen innebär att du letar upp och driver projekt tillsammans med produktansvariga. Placeringsort för tjänsten är på vårt huvudkontor i Tranås, och du rapporterar till Säljchef. Tjänsten innebär ca 60 resdagar per år.

Din profil

Det här är en tjänst för dig som är nyfiken på sälj och har intresse för el & teknik men det viktigaste är dina personliga egenskaper. B-körkort och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Som person har du ett högt engagemang och en stark drivkraft vad gäller personlig utveckling.

Vi erbjuder

Vi är ett engagerat och glatt gäng som gillar det vi gör och har högt i tak. På OEM Motor har vi som vision att ”Skapa tillväxt genom nära samarbete med kunder och tillverkare med marknadens bredaste sortiment samt engagerade och kompetenta medarbetare” känner du att du kan bidra till detta och vill vara en del av vårt team?

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och specialister. För mer information om tjänsten kontakta Jeanette Boström eller Annika Quennerstedt på 070-832 56 20. Du söker tjänsten via Ny position där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Urval sker löpnade. Vi önskar din ansökan senast den 20 juni.
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post