Kunskapstörstande Produktansvarig till växande affärsområde

”Tillsammans skapar vi en hållbar industri” – så inleds vår vision på OEM Motor. Vill du vara med på den resan? Ny söker vi en person som med engagemang, mod och nyfiken vill ta sig an rollen som produktansvarig hos oss.

DETTA ÄR OEM MOTOR

Vår verksamhet präglas av ett öppet och ärligt klimat där engagemang, mod, omtanke och tydlighet är viktiga framgångsfaktorer för att både bolaget och individer ska kunna växa och utvecklas. Vi har en positiv och uppmuntrande attityd och visar respekt och lyhördhet för varandras olikheter. Klimatet är inkluderande och omtänksamt vilket skapar rätt förutsättningar för att vara intresserad, nyfiken och modig. Vi tar ansvar för våra uppgifter och är tydliga i vår kommunikation. OEM Motor AB har huvudkontor och lager i Tranås. Vi utvecklar vårt produkterbjudande kontinuerligt och kan idag erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment av motorer, växlar, kuggremmar och kuggremshjul samt servo och linjära produkter såsom ställdon, linjärenheter och skenstyrningar.

KUNSKAPSTÖRSTANDE PRODUKTANSVARIG

Som produktansvarig hos oss har du ett varierande arbete där du själv sätter ribban för din egna utveckling. Tillsammans med flera av våra leverantörer supportar du säljorganisationen med den tekniska lösningen utifrån kundens önskemål och behov. Våra tillverkare är specialister på just sina produkter och med deras hjälp och övriga kollegor finns det alla möjligheter att grotta ner sig i detaljer och funktioner för att hitta den bästa lösningen.

VEM ÄR DU?

När du börjar som produktansvarig hos oss får du en grundläggande utbildning. Vi förväntar oss inte att du har specifik kunskap och kompetens om de produkter och lösningar du ska arbeta med, de förutsättningarna får du på plats. Det som dock är en fördel är att du har ett eget driv och en nyfikenhet att lära dig och förstå hur saker och ting fungerar. Eftersom vi verkar i en bransch som ständigt förändras, blir du aldrig fullärd. Med engagemang, mod och nyfikenhet kan du ständigt utvecklas tillsammans med oss och med våra tillverkare. Kanske har du ett mer praktiskt arbete idag? Eftersom många av våra tillverkare håller till ute i Europa och Asien behöver du kunna uttrycka dig på engelska i både text och tal. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

VILKA ÄR VI?

Vi strävar mot större mångfald och vill vara en jämställd, inkluderande och attraktiv arbetsplats för alla. På OEM Motor genomgår alla i ledande befattning en jämställdhetsutbildning och vi genomför löpande medarbetarundersökningar. Vår vision är att tillsammans skapa en hållbar industri och vara det självklara förstavalet för innovativa lösningar. I den strävan ingår ett ständigt förbättringsarbete kring vår klimatpåverkan, produktutveckling, jämställdhet och en hållbar ekonomisk tillväxt.

ANSÖKAN

För att ansöka tjänsten kontaktar du Johan Nilsson antingen via telefon på 075-242 44 51 eller via mail [email protected]. Sista ansökningsdag är den 7/6 men intervjuer kommer att ske löpande.

Hoppas du vill vara med på vår resa. Vi ser fram emot din ansökan!


Teknisk rådgivning
Johan NilssonJohan Nilsson

Marknadsgruppchef, Motorer & växlar

Motorer

075-242 44 51 075-242 44 51

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post