Lagerarbetare Transmission, hultsfred

BlocketjobbPA
OEM Motor AB grundades 1 januari 2004 och är ett helägt dotterbolag till OEM International AB. Verksamheten startades och bedrevs tidigare som ett affärsområde i OEM Automatic och vi har mer än15 års erfarenhet av försäljning av motorer och kuggremstransmissioner. OEM Motor har huvudkontor i Tranås och Transmissionslager i Hultsfred. Vi utvecklar vårt produkterbjudande kontinuerligt och kan idag erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment av motorer och växlar, kuggremmar, kuggremshjul, kilremmar, kedjor, servoväxlar samt linjära produkter.

Lagerarbetare Transmission, Tranås

Dina arbetsuppgifter blir att som lagerarbetare i vårat team sköta in och utleveranser av vårt sortiment av transmissionsprodukter med placering i Hultsfred. Förädling på mekaniska standardkomponenter förekommer också.

Då arbetet till stor del är självständigt, är parametrar såsom egen drivkraft, engagemang och noggrannhet avgörande. Tjänsten är tills vidare och heltid.


Du som passar för denna befattning:

* Behärskar engelska i tal och skrift
* Har gymnasieutbildning eller motsvarande erfarenhet
* Meriterande med Truckkörkort
* Är utåtriktad och servicemedveten och noggrann
* Verkstadsvana är meriterande
* Innehar B-körkort


För rätt person erbjuder OEM koncernen en spännande och stimulerande arbetsmiljö med internationell prägel. www.oemmotor.se

Ansökan skickas till OEM Motor AB, Morgan Holmström

För kompletterande information kontakta Morgan Holmström, tel:075-2424423,                                             
e-mail:
[email protected]

Urval sker löpande.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post