Teknisk säljare Transmission

Har du ett genuint intresse för teknik? Trivs du bäst när du får arbeta i ett team med stark laganda? Bra, då kan det här vara tjänsten för dig! OEM Motor växer och önskar därför förstärka Transmissions teamet med en distriktsansvarig säljare för Servo/robotväxlar och transmissionskomponenter.

Vi erbjuder ett stimulerande försäljningsarbete där du självständigt driver hela försäljningsprocessen med eget kund- och budgetansvar. Du arbetar med relationsorienterad försäljning mot den svenska industri där du skapar intresse för OEM Motors produktsortiment. Du blir en viktig medarbetare i ett starkt företag med stora tillväxtplaner. Din målsättning är att öka både försäljning och antalet köpande kunder.

Tillsammans med produktansvariga kommer du också arbeta med teknisk rådgivning till kund. Placeringsort för tjänsten är i Tranås och tjänsten innebär ca 60 resdagar/år. Du rapporterar till Affärsområdeschef.
Vi söker dig som har någon eller några års arbetslivserfarenhet med minst gymnasial utbildning, gärna med inriktning natur, teknik eller fordon. Det är meriterade om du har bakgrund inom försäljning eller intresse för automation eller mekanik. God engelska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.  

För att lyckas och trivas i rollen är du självständig, har ett stort tålamod och ett driv framåt med känsla för affärer och fokus på avslut. Vidare har du en nyfikenhet för teknik och lösningsinriktad försäljning. Och allra viktigast – Du tycker det är kul med affärer och kollegor!

För mer information eller frågor, kontakta Fredrik Lantz, 075- 242 44 06 eller [email protected] Skicka din ansökan till [email protected] Vi önskar din ansökan senast den 1 augusti, urval sker löpande.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post