Moteck

Moteck är baserat i Taipei, Taiwan med fabriker i Taoyuan, Taiwan och Suzhou, Kina. Moteck har mer än 20 års erfarenhet inom design och tillverkning av elektromotoriska driv- och styrsystem. Motecks produkter och lösningar används idag av kunder över hela världen.

Moteck startade sin verksamhet inom satellit-TV-antennmotorisering och har framgångsrikt utökat sin verksamhet och erbjuder idag produkter som kan användas i en eller flera applikationssektorer. De erbjuder linjära ställdon, kontrollboxar, handkontroller och tillbehör, eller ett komplett kit för varje applikation. Alla produkter testas och certifieras av internationella standarder, CE, UL, PSE och RoHS, enligt olika länder och industriella krav.

logga_moteck

Motecks sortiment
Moteck erbjuder ett brett sortiment av eldrivna lösningar för inomhus- och utomhusapplikationer med slagländer upp till 1219mm. Ställdon utrustade med olika alternativ såsom DC och AC-motor, trapetsskruv och kulskruv, potentiometer, Reed eller halleffektsensor, rostfritt stål och hög IP-skyddsnivå.

Varför Moteck
Hög kvalitet med bra prisbild
Hög kreativitet och flexibilitet
Stor produktionskapacitet
Möjlighet till specifika kundanpassningar

 

http://www.moteck.com/

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post