inMOTION kunskapsbank lansering
Publicerat: 2021-07-09

inMOTION | Ditt sätt att hålla dig uppdaterad

För att underlätta och ge löpande information om produkter, smarta lösningar på olika applikationer och teknisk utveckling inom vårt sortiment lanserar vi konceptet inMOTION. Detta är en kunskapsbank där vi samlar och uppdaterar information som vi hoppas skall vara intressant och nyttig. Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller surfa in till inMotion när du så önskar.

Företagsnytt

kunskapsbank

Kunskapsbanken inMOTION är en modern samlingsplats för vår kunskap inom OEM Motor. Här publicerar vi regelbundet innehåll inom kategorierna Produktnytt, Företagsnytt, Kundcase och Motion Academy. Det kan handla om hur du monterar en precisionsväxel på en motor, information om ett nytt produktsortiment eller fördjupning i något av våra produktområden. Vi vill dela med oss av den kunskap vi besitter på OEM Motor, och guida, inspirera och utbilda dig som besöker oss online.

Du navigerar enkelt i kunskapsbanken genom att klicka på de taggar som finns inne på ett inlägg eller i listningsvyn.

inmotion taggar
inmotion taggar

nyhetsbrev

Ungefär en gång i månaden väljer vi ut ett antal nyheter som vi skickar ut via e-post. Det kan vara allt från kundcase och reportage till produkt-och leverantörsrelaterad information samt erbjudanden. Nyhetsbreven skickas i första hand till dig som är kund till OEM Motor, men vem som helst är välkommen som prenumerant. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration. 

Anmäl dig till inMOTION nyhetsbrev här


nyhetsbrev inmotion
Teknisk rådgivning
Therese Wagnstrom OEM MotorTherese Wagnström

Marknadschef

075-242 44 22 075-242 44 22

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post