Mässor 2018

Passa på att träffa oss på någon av årets alla mässor.  Vi ställer ut både på små och stora mässor runt om i landet. Det är ett perfekt läge för dig som kund eller blivande kund att träffa några av våra medarbetare. Diskutera en befintlig affär eller varför inte passa på att prata om en ny applikation. 

elmiasub

På dessa mässor har ni möjligheten att träffa oss under året

separator_grå
SEE1

24-26 april 2018 Följ med in i framtiden - produktion, utveckling och digitalisering möts på S.E.E. 

Vässa konkurrenskraften och utveckla nya lösningar. På S.E.E. i Kista träffar du branschens ledande leverantörer och får nya insikter om framtidens elektronik och smarta produktionslösningar. Årets teman är Fordonsindustri, Innovation och Medtech – välj bland över 40 programpunkter."Med konceptet S.E.E. har vi tillsammans skapat elektronikbranschens viktigaste mötesplats för kontakter, affärer och utveckling"Lena Norder, VD för Branschorganisationen Svensk Elektronik 

separator_grå
ELMIAAUT

15-18 maj 2018 Viktigaste arenan för produktion inom tillverkande industri.

På Sveriges ledande automationsmässa utforskar du de senaste lösningarna i drift och upptäcker morgondagens teknik. En komplett översikt av systemintegratörer, komponent- och robotleverantörer. Här får du svar på hur du kan automatisera din produktion effektivt för att stärka din konkurrenskraft.Tillsammans med fem parallella produktionsmässor är Elmia Automation en plattform för framtidens industri. Och affären är i fokus.Entré till alla mässor med en biljett! Vi ses på Elmia Automation!

separator_grå
ELMIASUB

13–16 november 2018 Elmia Subcontractor samlar tillverkningsindustrins experter under ett och samma tak.

Med 1200 utställare från runt 30 länder skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.Välkommen till norra Europas ledande mässa för den tillverkande industrins leverantörer och deras kunder. En äkta specialistmässa för produktutveckling och inköp. Här ser du innovationer och geniala lösningar, framtidens konstruktioner, smarta material och spännande produkter. Träffa de leverantörer du har idag och de nya som kommer hjälpa ditt företag till nästa steg i din utveckling. Fyra dagar med nya möten, nya diskussioner, ny inspiration. Det är unik business. Vi ses på Elmia Subcontractor!

separator_grå
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post

Chatta med oss