Mässor 2020

Passa på att träffa oss på någon av årets alla mässor.  Vi ställer ut både på små och stora mässor runt om i landet. Det är ett perfekt läge för dig som kund eller blivande kund att träffa några av våra medarbetare. Diskutera en befintlig affär eller varför inte passa på att prata om en ny applikation. 

På dessa mässor har ni möjligheten att träffa oss under året

underhll

Varmt välkommen på framtidens mötesplats för underhållsbranschen 10-13 mars 2020!

Underhållsmässan är norra Europas största och snabbast växande mötesplats för driftsäkerhets- och underhållsfrågor. Ett branschöverskidande forum där tekniker och beslutsfattare inom alla led av underhållskedjan möter framtidens teknik och tar del av varandras erfarenheter.

Ingen annan mötesplats möter underhållsrelaterade frågor i samma omfattning och det är här som tusentals besökare från hela industrin samt fastighetsbranschen utvecklar sin underhållsstrategi.

inspirationspuff

12-15 MAJ Viktigaste arenan för produktion inom tillverkande industri.

På Sveriges ledande automationsmässa utforskar du de senaste lösningarna i drift och upptäcker morgondagens teknik. En komplett översikt av systemintegratörer, komponent- och robotleverantörer. Här får du svar på hur du kan automatisera din produktion effektivt för att stärka din konkurrenskraft.Tillsammans med fem parallella produktionsmässor är Elmia Automation en plattform för framtidens industri. Och affären är i fokus.Entré till alla mässor med en biljett! Vi ses på Elmia Automation!

Elmia Sub

10-13 NOVEMBER 2020 - I EN VÄRLD I STOR FÖRÄNDRING HITTAR INDUSTRIN NYA VÄGAR GENOM INNOVATION OCH STARKA SAMARBETEN.

Elmia Subcontractor är Sveriges största industrievent där tillverkningsindustrins experter är samlade under ett och samma tak. Här skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.

Med närmare 1.200 utställare från runt 30 länder skapas helt unika förutsättningar för utveckling och lönsamma affärer.

euro

EURO EXPO IndustriMässorna 

• Uppsala  12-13/2
• Falun  23-24/9

EURO EXPO´s affärsidé sedan 1997 är att arbeta med rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin. Vi hjälper företag att bygga upp affärsrelationer på såväl kort som lång sikt. För att åstadkomma detta bygger vi regionala IndustriMässor nära er kundkrets. De besökande företagen behöver bara sätta av några timmar för att kunna möta er på EURO EXPO´s IndustriMässa.

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post