relationsorienterad säljare till affärsområde transmission

”Tillsammans skapar vi en hållbar industri” – så inleds vår vision på OEM Motor. Vill du vara med på den resan? Är du en driven person med intresse för ny teknik, hållbara produktlösningar och försäljning som ger mervärde? Då ser vi fram emot din ansökan.

Detta är OEM Motor

Vår verksamhet präglas av ett öppet och ärligt klimat där engagemang, mod, omtanke och tydlighet är viktiga framgångsfaktorer för att både bolaget och individer ska kunna växa och utvecklas. Vi har en positiv och uppmuntrande attityd och visar respekt och lyhördhet för varandras olikheter. Klimatet är inkluderande och omtänksamt vilket skapar rätt förutsättningar för att vara intresserad, nyfiken och modig. Vi tar ansvar för våra uppgifter och är tydliga i vår kommunikation. OEM Motor AB har huvudkontor och lager i Tranås. Vi utvecklar vårt produkterbjudande kontinuerligt och kan idag erbjuda ett av marknadens bredaste sortiment av motorer, växlar, kuggremmar och kuggremshjul samt servo och linjära produkter såsom ställdon, linjärenheter och skenstyrningar.

Relationsorienterad försäljning

Som distriktsansvarig säljare har du ett varierande arbete med eget kund-och budgetansvar. Genom att bygga upp starka relationer med beslutsfattare i den svenska industrinäringen driver du hela försäljningsprocessen. Tillsammans med dina produktansvariga kollegor och våra leverantörer hittar du hållbara och smarta lösningar till våra kunder och deras applikationer. 

Affärsområde Transmission består idag av ett drivet och engagerat gäng på 13 personer placerade i Tranås, Hultsfred och Malmö. Placeringsort för den här tjänsten är i Tranås, men en del av tiden kommer du att vara ute och besöka våra kunder.

 

Vem är du?

För att lyckas och trivas i den är rollen tror vi att du är utåtriktad, modig och självgående. Du får gärna ha några års arbetslivserfarenhet inom försäljning, men framför allt tror vi att du kommer att lyckas i rollen om du har ett intresse för teknik och mekanik. Då vi både har långa och korta säljcykler är både tålamod och snabbtänkthet viktiga egenskaper. 

Vilka är vi?

Vi strävar mot större mångfald och vill vara en jämställd, inkluderande och attraktiv arbetsplats för alla. På OEM Motor genomgår alla i ledande befattning en jämställdhetsutbildning och vi genomför löpande medarbetarundersökningar.

Vår vision är att tillsammans skapa en hållbar industri och vara det självklara förstavalet för innovativa lösningar. I den strävan ingår ett ständigt förbättringsarbete kring vår klimatpåverkan, produktutveckling, jämställdhet och en hållbar ekonomisk tillväxt. 

Ansökan

För att ansöka tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Fridlund, Affärsområdeschef på Transmission på [email protected] eller 075-242 41 47. 

Hoppas du vill vara med på vår resa. Vi ser fram emot din ansökan!

Teknisk rådgivning
Michael Fridlund OEM MotorMichael Fridlund

Affärsområdeschef

Transmission

075-242 41 47 075-242 41 47

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post