Actuonix

Actuonix ställdon

Actuonix Motion Devices är tillverkare av miniatyrställdon och linjära servos, baserade i Victoria, BC, Kanada. I över ett decennium har de varit ledande inom tillverkning av dessa produkter. De är leverantör till hundratals tekniska företag över hela världen och erbjuder lösningar på några av de största namnen inom teknikindustrin idag. Faktum är att fyra stycken Actuonix PQ12 används på ISS (International Space Station) i dagsläget. 

Fakta om tillverkaren

  • Grundades år 2004
  • HQ B.C Kanada 
samlingsbild

Actuonix Motion Devices produkter används inom områden så som industriell automation, robottillverkning, print- och medicinutrustning, bilindustrin och även flygindustrin för att nämna några.

S20Series01

S20 SERIEN, SOM ÄR BASERAD PÅ L12 SERIEN, ÄR ETT KOMPAKT MINIATYRSTÄLLDON MED INTEGRERAD STEGMOTOR.                        Istället för att använda en DC motor och växellåda, består denna serie av en NEMA 8 motor monterad direkt på ställdonets axel. Detta kompakta ställdon med integrerad stegmotor erbjuder högprecisions återkoppling och 100 % driftcykel.

L12Series06
L12 SERIEN, HAR EN AXIELL DESIGN MED EN KRAFTFULL PMDC-MOTOR OCH ETT REKTANGULÄRT TVÄRSNITT FÖR ÖKAD STYRKA.
Det överlägset mest attraktiva med denna serien är det breda spektrum av tillgängliga konfigurationer. L12 serien finns tillgänglig i fyra olika slaglängder (10 mm, 30 mm, 50 mm och 100 mm) tillsammans med tre olika utväxlingar. (50:1, 100:1 och 210:1).
P16Collection4

P16 SERIEN, ÄR NÄSTA GENERATION AV 12V MINIATYRSTÄLLDON FRÅN ACTUONIX.
Dessa enheter har en kompakt sida vid sida design med en planetväxellåda som erbjuder högre hastigheter, högre krafter och längre livslängd. P16 serien finns tillgänglig med två olika återkopplingsalternativ (Ändlägesbrytare och Potentiometer).

PQ12Upright03
PQ12 SERIEN ÄR DET MINSTA STÄLLDONET, MED EN VIKT PÅ BARA 15G ÄR DET TROTS SIN STORLEK OCH VIKT OERHÖRT KRAFTIG.
PQ12 serien av mikrolinjära ställdon är idealiska för applikationer som kräver exakt positionering och en kompakt storlek. PQ12 finns både med ändlägesbrytare eller positionsåterkoppling via potentiometer.
L16Collection3
L16 SERIEN, ETT POPULÄRT VAL INOM INDUSTRIER SÅ SOM ROBOTIK, FLYG MEDICINSK UTRUSTNING OCH BILINDUSTRIN.
L16 serien har precis som L12 serien ett brett spektrum av tillgängliga konfigurationer. L16 serien (R) är även kompatibel med de flesta RC-mottagare. L16 serien finns tillgänglig i tre olika slaglängder. (50 mm, 100 mm och 140 mm).
T16-3up
T16 SERIEN, STÄLLDON SOM ANVÄNDER SIG AV MONTERINGSBLOCK ISTÄLLET FÖR EN KOLVSTÅNG.
T16 serien kan med hjälp av monteringsblocket användas i ännu trängre utrymmen än övriga av Actuonix ställdon. Tack vare designen på dessa linjära spårställdon är de mycket mer toleranta mot sidolaster, vilket gör det idealiskt att använda dessa för projekt där en sidolast finns.                    

SORTIMENT

Actuonix erbjuder ett komplett sortiment av miniatyrställdon, linjära servos och linjärenheter. Actuonix sortiment innehåller 164 olika typer av elektriska linjära ställdon och linjära servo. Nya modeller utvecklas ständig och läggs till i deras sortiment. Actuonix erbjuder miniatyrställdon i längder från 10mm till 300mm med maximala krafter på upp till 300N.

OEM Motor säljer Actuonix i Sverige.

produkter i sortimentet

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post