Copley controls

copleycontrols

Copley Controls är en del av Analogic Corporation och har sitt huvudkontor i Canton, Massachusetts USA. Copley Controls har ett brett sortiment servoförstärkare som kan användas för att driva såväl linjära som roterande servomotorer.

De är programmerbara, enkla att parametrera och har fältbuss CAN-open eller EtherCAT. Men de kan även styras med analogt börvärde eller programmeras för att sköta en hel applikation "stand alone".

AC-matadeförstärkare
Xenus matas direkt från nätet med 230VAC och ger upp till 14A kontimuerlig fasström (RMS). Återföring med encoder, analog encoder eller resolver. Med Xenus Plus även absolutgivare (EnDat/Hiperface/BiSS). Lillasyster Xenus Micro kännetecknas av mycket ringa fysisk storlek och klarar upp till 3,5A kontinuerligt. 

DC-matadeförstärkare
Dessa matas med likspänning från nätaggreggat eller batteri. Olika varianter för 20V-180VDC och fasströmmar upp till 30A kontinuerligt. Panelutförande eller moduler för fullständig integration.

Ruggade förstärkare
För extrema applikationer med brett temperaturområde, vibrationer och stötar finns förstärkare i "ruggat" utförande, serie R. De är testade enligt flera olika MIL-standarder, men används också i många krävande civila applikationer som tidigare krävde specialutveckliad elektronik. Nu finns lösningen "på hyllan"! 

 

 

Fakta om tillverkaren

  • Huvudkontor i Canton, Massachusetts USA

Exempel på produkter

  • AC-matadeförstärkare
  • DC-matadeförstärkare
  • Ruggade förstärkare
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post