Crouzet

Crouzet logo
Crouzet är en stor aktör på den Europeiska marknaden med ett brett utbud av elmotorer av olika modeller. Huvudkontoret är beläget i Frankrike, men de har även kontor och fabriker i andra delar av världen.
Crouzet har möjligheten att snabbt via sina Master- distributörer kunna erbjuda prover på motor och växel kombinationer som passar just er applikation. Motorerna kännetecknas av att de har lång livslängd, är tystgående och har en hög IP-klassning som standard.

video cannot show image
DC Crouzet Overview

DCmind Brush, högprestanda-DCmotorer

Produktfamiljen DCmind Brush är Crouzets nya generation av DC-motorer med hög prestanda. Den är väldigt tystgående och energisnål vilket gör den lämpad för till exempel medicinska applikationer med krav på låg ljudnivå. Man kan jämföra motorns 35 dBA med regn som har en ljudnivå på ca 50 dB. DCmind Brush har en livslängd på upp till 24 000 h utan last och upp till 5 000 h med nominell belastning.

Motorer och växlar finns som standardlager på vårt logistikcentrum i Tranås. Fler utväxlingar och möjlighet till anpassning finns.

BLDC Crouzet SMi21 Overview

ny generation borstlösa motorer, DCmind Brushless

Crouzet har även utvecklat en serie borstlösa motorer. Med den nya generationen motorer har de byggt vidare på den teknologi man tidigare haft i sin Motomate-serie där, högpresterande motorer med integrerat styrsystem kombineras med en användarvänlig programmeringsmjukvara.
Motorer och växlar finns som standardlager på vårt logistikcentrum i Tranås. Fler utväxlingar och möjlighet till anpassning finns.
OEM Motor säljer Crouzet i Sverige.

produkter i sortimentet

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post