Fulling Motor

Fulling Motors logo

Fulling Motor är en professionell motortillverkare, lokaliserade i Changzhou City, Kina. De är specialiserade kring fyra olika produktserier: Hybrid Stegmotorer, BLDC-Motorer, Servo Motorer & Motorstyrningar. Deras produktionskapacitet överträffar mer än fyra miljoner motorer tillverkade om året.

Fakta om tillverkaren

  • Grundades år 2001
  • Huvudkontor i Changzhou 

Exempel på produkter

Samlingsbild fullingTillverkare
Deras produkter används inom områden så som industriell automation, robottillverkning, textil-, print- och medicinutrustning för att nämna några. Fulling är ett Delägt företag uppdelat mellan Kinesiska Fulling, Tyska Nanotec och Schweiziska Delta Line.
BLDC Fulling

BLDC, eller Brushless DC, är en DC-motor utan kolborstar vilket gör att den har DC-motorns kraft och AC-motorns livslängd allt i ett kompakt utförande.

En borstlös motor kommer utrustad med hallsensorer som kan hjälpa till med varvtalsreglering och positionering. Fullings BLDC-motorer har en erkänt hög prestanda med högt moment i liten storlek. Möjligheterna att kundanpassa lindningar, axlar och flänsar är i princip oändliga och våra standardiserade motorer med en bakre axel går enkelt att kombinera med växel, encoder och broms i mindre antal direkt från hyllan.

Stegmotorer Fulling

En stegmotor är en motor som konverterar elektriska pulser i motorlindningen för att stegra/positionera fram rotorn.

Dessa pulser används sedan för att räkna ut exakt positionering. Stegmotorer används oftast i applikationer där enklare positionering, låga hastigheter och högt hållmoment behövs. Exempel på dessa är kontorsutrustning, medicinska applikationer och ventilation. Fulling har stort sortiment som går från ramstorlekarna 20mm (NEMA 8) – 110mm (NEMA 42). Fullings produkter kan även kundanpassas.

artnr fullingutanskylt

BLDC-Motorer

Stegmotorer

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post