Fulling Motor

Fulling Motors logo

Fulling Motor är en professionell motortillverkare, lokaliserade i Changzhou City, Kina. De är specialiserade kring fyra olika produktserier: Hybrid Stegmotorer, BLDC-Motorer, Servomotorer & Motorstyrningar. Deras produktionskapacitet överträffar mer än fyra miljoner motorer tillverkade om året.

Fakta om tillverkaren

  • Grundades år 2001
  • Huvudkontor i Changzhou 

Exempel på produkter

Fulling Motors elmotorer tillverkare

Fullings produkter används inom områden så som industriell automation, robottillverkning, textil-, print- och medicinutrustning för att nämna några. Fulling är ett delägt företag uppdelat mellan kinesiska Fulling, tyska Nanotec och schweiziska Delta Line.

BLDC Fulling elmotorer

BLDC, eller Brushless DC, är en DC-motor utan kolborstar vilket gör att den har DC-motorns kraft och AC-motorns livslängd allt i ett kompakt utförande.

En borstlös motor kommer utrustad med hallsensorer som kan hjälpa till med varvtalsreglering och positionering. Fullings BLDC-motorer har en erkänt hög prestanda med högt moment i liten storlek. Möjligheterna att kundanpassa lindningar, axlar och flänsar är i princip oändliga och våra standardiserade motorer med en bakre axel går enkelt att kombinera med växel, encoder och broms i mindre antal direkt från hyllan.
Stegmotorer Fulling Motors

En stegmotor är en motor som konverterar elektriska pulser i motorlindningen för att stegra/positionera fram rotorn.

Dessa pulser används sedan för att räkna ut exakt positionering. Stegmotorer används oftast i applikationer där enklare positionering, låga hastigheter och högt hållmoment behövs. Exempel på dessa är kontorsutrustning, medicinska applikationer och ventilation. Fulling har stort sortiment som går från ramstorlekarna 20 mm (NEMA 8) – 110 mm (NEMA 42). Fullings produkter kan även kundanpassas.
Fulling Motors ramstorlek
OEM Motor säljer Fulling i Sverige.

BLDC-Motorer

Stegmotorer

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post