Grindel

Logo Grindel

Grindel Gears är ett företag som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativa transmissionskomponenter. Företaget grundades för över 50 år sedan och har sedan dess etablerat sig som en ledande tillverkare inom branschen.

Grindel Gears har sitt huvudkontor i norra Spanien där även deras produktion finns. Företaget har investerat stort i modern teknik och har en hög grad av automatisering i sin tillverkningsprocess, vilket garanterar hög precision och kvalitet i deras produkter.

Företaget tillverkar ett brett utbud av produkter för olika industrier, inklusive maskinverktyg, transport, energi och vindkraft. Deras produkter inkluderar bland annat kugghjul, både rak och snedskurna, splinesaxlar och andra specialkomponenter. Grindel Gears har en stark kundfokuserad strategi och arbetar nära sina kunder för att förstå deras specifika behov och önskemål. De erbjuder även teknisk support och konsulttjänster för att hjälpa sina kunder att optimera sina applikationer och processer.

Företaget har ett starkt fokus på hållbarhet och miljöansvar. De har implementerat hållbara produktionsmetoder och arbetar ständigt för att minska sin miljöpåverkan genom effektiv energianvändning och återvinning av material. Grindel Gears är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet, och deras produkter används av kunder runt om i världen. Med en stark teknisk expertis, innovativ teknik och en kundorienterad strategi fortsätter företaget att vara en ledande spelare inom transmissionsindustrin.

Fakta om tillverkaren

  • Huvudkontor i Spanien
  • Hög kvalitet och kundspecifika produkter
  • Starkt fokus på hållbarhet och miljöansvar
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post