Sha yang ye

Moteck
SHA YANG YE Industial Co. Ltd grundades 1980 och har huvudkontor i Taoyan City, Taiwan. De har även fabriker och kontor i Kunshan, Shenzhen och Shanghai, Kina.

Sha Yang Ye är en professionell tillverkare av kombinationer så som planetväxlar, kugghjulsväxlar, vinkelväxlar, snäckväxlar, kombinerade med DC-motorer, BLDC-motorer samt med encoder som tillval. Med deras långa erfarenhet har de fått ett bra rykte inom branscher så som automationsindustrin, medicinsk utrustning och konsumentproduktsindustrin. 

Sha Yang Ye

 

 

Fakta om tillverkaren

  • Grundades 1980
  • Huvudkontor i Taiwan
  • Växeltillverkare, men säljer oftast kombinerat med motor.
  • Positiva till att specialanpassa lösningar efter kundens behov.

Exempel på produkter

  • Planetväxlar
  • Kugghjulsväxlar
  • Vinkelväxlar
  • Snäckväxlar
  • Kombinationer med DC, BLDC-motorer samt encoder som tillval
Sha Yang Ye IG serien

ig-serien

IG-serien är Sha Yang Ye’s planetväxelserie vilket har både traditionella planetväxlar och vinklade planetväxlar. Sha Yang Ye har ett stort utbud på planetväxlade motorer vilket varierar från 8 mm-90 mm i diameter. Du kan även en anpassa saker som till exempel plast-, metall- eller spiralformat kugghjul. Kundunika anpassningar är även tillgängligt, för speciella miljöer eller anpassad design.

Sha Yang Ye rb serien

RB-serien

Likt RA-serien, så är RB-serien också en kuggväxelserie, med undantaget att den har en excentrisk axel som inte är centrerad. Utöver det så är den lik RA-serien med fördelar som låga ljudnivåer och låg strömförsörjning. Även här kan man få en specialanpassad lösning med olika materialval och design.

Sha Yang Ye RA serien

ra-serien

RA-serien är Sha Yang Ye’s kuggväxelserie med centrerad axel. Fördelar med denna kuggväxelserie är att den har en centrerad axel vilket inte är så vanligt på kuggväxlar. En annan fördel är att de har låga ljudnivåer och låg strömförsörjning. Även här kan man få en specialanpassad lösning med olika materialval och design.

Sha Yang Ye wg serien

wg-serien

WG-serien är Sha Yang Ye’s snäckväxelserie. Denna serie kan också anpassas i form av  motortyp, materialval, miljöanpassning och design.

OEM Motor säljer Sha Yang Ye i Sverige.

produkter i ig-serien

produkter i ra-serien

produkter i rb-serien

produkter i wg-serien

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post