TGB

TGB logo
TGB Group Technologies har en beprövad och imponerande track record på över 20 år inom utveckling och produktion av rörelselösningar för industriella marknader och förnybar energi. Som världsledande inom branschen har de samlat på sig en djup teknisk kompetens som har gjort dem till den självklara partnern för tunga industriella projekt.
 

TGB slew drives

TGB's lösningar är konstruerade för att tåla de tuffaste förhållandena och erbjuder en oöverträffad prestanda och pålitlighet. Med speciella korrosionsbehandlingar, härdningsåtgärder och specialbeläggningar som används på inre löpbanor och kugghjul kan de garantera att deras lösningar presterar optimalt under alla förhållanden.

Med tillverkning och lager i Europa kan TGB Group Technologies erbjuda snabba leveranser. Så oavsett om du behöver lösningar för skogsmaskiner, vindkraftverk eller kranar så kan du lita på att TGB Group Technologies har den tekniska expertisen och erfarenheten för att leverera de bästa rörelselösningarna på marknaden. Så kontakta dem idag och ta första steget mot att förbättra dina industriella processer.

 

Fakta om tillverkaren

  • Grundades i Spanien 1969
  • Kundanpassade lösningar
  • Snabba leveranser
Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post