WON

WON Linear Motion System
WON har utvecklat och producerat linjära och roterande produkter sedan 1989. I början tillverkades huvudsakligen axlar, men produktfloran har ökat i takt med efterfrågan av nya produkter. WON är duktiga på högprecisionsbearbetning i specialstål och har även bra kompetens för värmebehandling.
WON tillhandahåller en komplett portfölj av linjära rörelser inklusive en rad linjärstyrningar och kullinjärstyrningar för generell användning av en linjär rörelse. Miniatyr linjärstyrningar för en kompakt miljö. Linjärstyrningar för ultrahög last, hög styvhet och hög precision. Flertalet bussningar, kullager och axlar och även andra linjära rörelsedelar.

Fakta om tillverkaren

  • Grundades år 1989
  • HQ Hwaseong,Sydkorea

Exempel på produkter

WON
skenstyrningar WON

skenstyrningar

WON kan erbjuda fyra olika typer av skenstyrningar. Standard, Slim, Mini och Roller. Då det finns olika former och storlekar för användning i olika miljöer kan kunden själv välja de mest optimala skenstyrningarna för sitt specifika ändamål. Alla fyra typerna är designade för att minimera ljudnivån.
splinesaxlar momentkulbussningar kulbussningar WON

SPLINESAXLAR/MOMENTKULBUSSNINGAR

Splinesaxlar/Momentkulbussningar är en rundstång med slipade spår för kulorna omsluten av olika sorters bussningar. Splinesaxlar är en innovativ produkt vilket tillåter högre belastningar än med linjära kulbussningar och medger även överföring av vridmoment samtidigt som linjära rörelser utförs.
OEM Motor säljer WON i Sverige.

ett urval av produkter i sortimentet

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post