trasmil tillverkare kardanaxlar
Publicerat: 2022-11-24

På besök hos Trasmil | Ny leverantör av kardanaxlar

Nu kompletterar vi vårt transmissionssortiment med kardanaxlar och kardanknutar från italienska Trasmil. Under november besökte vi produktionen i Milano och lärde oss mer om familjeföretaget som under 30 års tid har tillverkat och levererat kundanpassade produkter med korta ledtider.

Företagsnytt
På OEM Motor har vi under ett par års tid märkt av ett ökat antal förfrågningar på kardanaxlar från våra kunder inom bland annat förpackningsindustrin, sågverk och krossverk. Nu kan vi äntligen presentera en leverantör som kompletterar vårt sortiment och dessutom har fokus på korta ledtider.

Trasmil grundades 1984 i Milano av Sergio Calió som såg en brist på kardanaxlar på den italienska marknaden. Namnet kommer från Transmission - "Tras" och Milano - "Mil". Idag drivs företaget av Sergios son Marco tillsammans med ca 15 anställda inom produktion, logistik och administration. Innovation och kundrelationer står högt på listan över Trasmils fokusområden.

besök Trasmil kardanaxlar
besök Trasmil fridlund
besök Trasmil utbildning
Michael Fridlund, Mats Kärrdal och Morgan Holmström från OEM Motor besökte under november Trasmil i Milano.

PRODUKTIONEN

Produktionen görs huvudsakligen manuellt och varje detalj kontrolleras. Utifrån beställning och ritning kontrueras och kalibreras varje kardanaxel innan den grundmålas och lackeras i önskad färg. Eftersom allt material och ingående detaljer lagerhålls går framtagandet av kardanaxlar relativt fort. Tillverkningstiden ligger på i snitt 25 dagar, men det finns även möjlighet till expressorder.
trasmil produktion mats
trasmil produktion svetsning
trasmil produktion kardan
trasmil produktion lackning
Vi ser fram emot samarbetet med Trasmil och tackar för ett givande besök i Milano.
Teknisk rådgivning
Michael Fridlund OEM MotorMichael Fridlund

Affärsområdeschef

Transmission

075-242 41 47 075-242 41 47

Skicka e-post Skicka e-post

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post