Apex Dynamics Sweden

logga_apex
Apex dynamics inc. har sin tillverkning i Taiwan och tillverkar högprecisions växlar och kuggstångsdrifter.Med sitt världsomspännande nätverk av Apexagenter är man en världsledande aktör på marknaden för precisions transmissioner.

APEX DYNAMICS sortiment

Apex Dynamics erbjuder ett komplett sortiment av planetväxlar, kuggväxlar och Rack & Pinion. 
Allt från lite enklare budget serier till högsta precision. De mest nogranna planetväxlarna har en precision under 1 bågminut.
Kuggstänger finns i Kvaliteterna 4-10 i olika stålsorter b.la. rostfritt stål och modulstorlekarna 1-12.

Varför APEX DYNAMICS

Komplett sortiment: Apexdynamics är heltäckande med sitt sortiment av planet växlar.

Brett sortiment:Med sitt breda program av olika serier kan vi tillgodogöra de flesta behov, allt från enklare till väldigt noggranna drifter. Även kompletta rostfria lösningar finns i programmet.

Snabb leverans:Med lokala lagerställen runt om i hela världen och kort tillverkningstid i fabriken så är Apexdynamics marknadens snabbaste aktör.

 

DET SKA VARA ENKELT ATT VÄLJA RÄTT! 

Med hjälp av “Design tool” kan du snabbt och enkelt hitta en matchande Apex-växel med rätt adapter till den motor du ska använda. Motorn och växelns prestanda presenteras i programmet när du kontrollerar ditt val. Programmet är helt webbaserat och när du är klar laddar du snabbt ner ditt val av växel med ett knapptryck. Ritningen kan fås i form av PDF, DXF, IGS eller STP. Du kan även smidigt lägga en order till oss direkt när du funnit växeln som passar dig.


Klicka här för att komma till Design Tool.

 

 

 

Fakta om tillverkaren

  • Grundades år 1987
  • Huvudkontor och fabrik i Taiwan

Exempel på produkter

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

075 - 242 44 00

Skicka e-post