Moteck

Moteck
Moteck är en ISO 9001:2008 certifierad tillverkare av linjära elektriska ställdon, handkontroller, kontrollboxar och pelarben. Moteck är baserade i New Taipei, Taiwan där de har en av sina tillverkningsenheter. De har även en enhet i Kina. Med över 20 års erfarenhet inom linjära ställdon designar och tillverkar de högkvalitativa produkter. De har kapacitet att tillverka 2 miljoner ställdon om året i deras anläggningar.

Fakta om tillverkaren

  • Grundades år 2000
  • Huvudkontor i New Taipei City Taiwan

Exempel på produkter

samlingsbild

Moteck började för 20 år sedan med att tillverka motoriserade satellit TV-antenner, därefter har deras produktflora ständigt utökats och levererar numera elektriska ställdon, pelarben, handkontroller och kontrollboxar till Europa, USA och Asien inom medicin-, möbel-, tillverkning- och solpanelsindustrin. Idag är de ca 470 personer anställda inom företaget.

ID

ID-SERIEN

STÄLLDON DESIGNADE FÖR INDUSTRIELL AUTOMATION FINNS TILLGÄNGLIG MED BÅDE TRAPETS- OCH KULSKRUV

Krafter upp till 12 500 N, Max hastigheter på 67,1 mm/s och slaglängder upp till 1500 mm gör denna serien sig bra till automationsindustrin. Tillval som potentiometer, halleffektsensorer och ändlägesbrytare. IP-klasser från IP54 upp till IP69K.
ID12

ID12

MED SITT FYRKANTIGA ALUMINIUMRÖR GÖR DET ENKELT ATT INSTALLERA OCH MONTERA EN EXTERN REED-SENSOR

ID12 finns tillgänglig med både trapetsskruv och kulskruv. Kolvstången är av rostfritt stål. Ställdonet har ett ytterhölje av aluminium och kan fås med slaglängder upp till 1500 mm och IP69K som IP-klass. 
ID10P

ID10P

DET KRAFTIGASTE STÄLLDONET I ID-SERIEN. KLARAR KRAFTER UPP TILL 12500 N

ID10P har en nyutvecklad växellåda och intern struktur, vilket gör den passande för applikationer där vibrationer och hårdarbetsmiljö är förekommande. ID10P har en ytbehandling som klarar 500 h saltspraytest.
LD

LD-Serien

Serien med stora användningsområden. Passar både till automation-, medicin och möbelindustrin

LD-serien hanterar krafter mellan 150 N - 6 000 N, har även ett ställdon som är helt i rostfritt stål, passande applikationer i livsmedelsindustrin. Återkopplingsalternativ som potentiometer, halleffektsensorer och ändlägesbrytare finns som tillval.
LD3

LD3

MED SIN KOMPAKTA DESIGN, ÄR PASSANDE FÖR APPLIKATIONER SOM KRÄVER BEGRÄNSAT UTRYMME

Detta ställdon passar sig bäst in i applikationer där lasterna inte är för höga eller kräver höga hastigheter. LD3 finns i tre olika utföranden; Standard, Medical och Quiet. Det som skiljer dessa tre åt är olika motorer och växellåda
LD20

LD20

ETT KOMPAKT ELEKTRISKT LINJÄRT STÄLLDON MED HÖG BELASTNINGSKAPACITET

Konstruerad för användning inom industri, hemvård och möbelindustri. Idealisk produkt för applikationer med begränsat utrymme. Förinställda ändlägesbrytare som standard, slaglängder mellan 100 -300 mm som standard. Som tillval finns potentiometer och halleffekt-sensorer som återkopplingsalternativ.
OEM Motor säljer Moteck i Sverige.

Produkter i sortimentet

Kundsupport

Vår kundsupport svarar på alla typer av frågor.

phone 075 - 242 44 00

Skicka e-post Skicka e-post